Verf markeringen

Verf markeringen

Haubrich Markeringen maakt gebruik van verschillende materialen. Dit wordt gedaan om kwaliteit te waarborgen. Bijna elke ondergrond heeft zijn eigen behandeling nodig. De meest voorkomende materialen worden hieronder toegelicht. Wegenverf is een veel voorkomend materiaal dat word toegepast op diverse ondergronden. Het voordeel van deze acrylaatverf is dat het een redelijk snelle droging heeft. Deze wegenverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de meest voorkomende zijn wit en geel.

2-componenten verf

Deze 2-componenten coating, op basis van epoxy, wordt mede door de gladde afwerking veel gebruikt op betonnen vloeren. De gladde toplaag maakt deze epoxy uitermate geschikt voor hal- en parkeervakbelijning.

 Enkele voordelen van 2-componenten zijn:

  • Hoge duurzaamheid
  • Geringe vuilopname
  • Makkelijk te reinigen
  • Bestendig tegen olie en zuren

2-Componenten is verkrijgbaar in de standaard ral-kleuren. 

Structuur
& veiligheid

Op de Nederlandse wegen is goede markering en belijning onontbeerlijk. Het Nederlandse verkeer is één van de veiligste ter wereld en dat komt o.a. door informerende en waarschuwende wegmarkeringen. Goede wegmarkeringen zijn als een paar extra ogen op de weg. Ze helpen bestuurders in het verkeer om veilig en ‘snel’ thuis te komen, ongeacht de omstandigheden. Maar dan moeten wegmarkeringen wel van onberispelijke kwaliteit zijn. Dat betekent dat ze goed zichtbaar zijn, een lange levensduur hebben voldoende stroef zijn. 

Uitgelicht project

Verkeerschool Nelen

Parkeervak belijningen zijn veel voorkomende werkzaamheden.
Maar bij Nelen te Amsterdam hebben wij ook een spiegelafstelplaats gemaakt voor de vrachtwagen.

Veilige werkomgeving

Maar niet alleen in het verkeer zorgen markeringen voor structuur en veiligheid. In magazijnen en fabriekshallen draait het in grote mate om effectiviteit. Het is dus belangrijk dat er slim gebruik wordt gemaakt van de ruimtes en dat werkprocessen soepel en snel verlopen ten bate van eventuele tijdsdruk. Belijning helpen u hierbij.