Coating watergedragen

Coating watergedragen

Coating is toepasbaar als afwerklaag op bitumineuze en cement gebonden ondergronden waar een hoge slijtvastbaarheid van de coating gewenst is. Enkele voordelen van coating zijn:

• Uitstekende resistentie tegen o.a. verdunde zuren, logen, oliën, vetten en zouten
• Hoge slag- en krasvastheid
• Bestand tegen zowel voet- als vrachtverkeer 

Kinderen aansporen om actief bezig te zijn

Kinderen bewegen te weinig op het schoolplein zijn veel gehoorde geluiden van leerkrachten. Een breed scala van spel- en sportactiviteiten op het schoolplein stimuleert kinderen om te bewegen. Enorm belangrijk want motorische- en sociale ontwikkeling en ontspanning zijn belangrijk voor een goede ontwikkeling van het kind. De decoratieve ontwerpen van schoolpleinen en sportvelden sporen de kinderen aan om actief bezig te zijn terwijl ze plezier maken. Het aanbrengen van sportbelijningen is een sport op zich. Dit geldt ook voor andere sportvelden, zoals een volleybalveld en een tennisveld.

Uitgelicht project

Verkeerschool Nelen

Parkeervak belijningen zijn veel voorkomende werkzaamheden.
Maar bij Nelen te Amsterdam hebben wij ook een spiegelafstelplaats gemaakt voor de vrachtwagen.

Opladen in stijl

Gezien de opkomst van de elektrische auto’s hebben wij door de jaren heen ons sterk gespecialiseerd in het aanbrengen van parkeervakken voor oplaadpunten. Steeds meer gemeenten en bedrijven stimuleren het rijden met een elektrische auto door het plaatsen van oplaadpunten. Het is mogelijk om uw huisstijl te verwerken in uw oplaadpunten. Denk aan uw logo met stekker en uw eigen bedrijfskleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!